Wie zijn wij


Vosselman Consultancy is een modern en jong administratiekantoor, gevestigd aan de Lugtenbergweg 12, 8071 XH te Nunspeet.


Ons kantoor is uitgerust met moderne up-to-date software voor de complete administratie van uw onderneming met de eventuele daarbij behorende fiscale aangiften als loonheffingen, omzetbelasting, icl- opgaven, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

 
Naast deze directe verwerking van administratieve gegevens, geven wij financiele, bedrijfseconomische en fiscale adviezen over uw onderneming en de begeleiding daarvan.
 
Tevens hebben wij in ons netwerk enkele specifieke specialisten op het gebied van accountancy, juridisch-gebied, fiscaal met betrekking tot structuurvormen, pensioenadvisering en vermogensbeheer/planning.
 
Ons werkterrein ligt veeal in het Midden - en kleinbedrijf maar ook vrije beroepen, verenigingen en stichtingen behoren tot onze doelgroep. 
Wij hebben ruime ervaring en willen een persoonlijke benadering met 'korte' lijnen om zo flexibel maar daadkrachtig mogelijk zaken te regelen. 
 
Ons kantoor is dagelijks bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur op tel. 0341 - 25 39 27 of mobiel 06 - 21 82 40 24.
 
Neem vrijblijvend eens contact met ons op voor een orienterend gesprek. Voor starters hebben wij speciale instaptarieven.
 
U kunt middels het contactformulier uw wensen en specifieke zaken kenbaar maken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.